1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

اعتراف یک دپلمات پیشین آمریکایی به صادق نبودن واشنگتن با کابل

لورل میلر
20 Aug 2020

فرستاده پیشین آمریکا برای افغانستان و پاکستان هشدار داده که کاخ سفید با بازیگران کنونی دولت افغانستان صداقت ندارد و احتمالا حتی با شخصیت‌های دیگر در این کشور وارد کار شود.

 

لورل میلر، فرستاده پیشین آمریکا برای افغانستان و پاکستان که در حال حاضر رییس بخش آسیایی گروه جهانی بحران است، در یک گفتگوی تصویری در نهاد “بروکینگز” هشدار داده که ایالات متحده با دولت افغانستان صداقت ندارد.

بربنیاد گفته‌های خانم میلر احتمال دارد ایالات متحده با شریکان دیگری در افغانستان وارد کار شوند.

این دپلمات پیشین آمریکا تصریح کرد: به نظر نمی‌رسد که ایالات متحده آمریکا در برابر بازیگران کنونی در افغانستان، صداقت داشته باشد. اگر واقع‌بینانه حرف بزنیم، احتمالن فرصت‌های مختلفی در برابر امریکا وجود دارد تا برای ایجاد مشارکت با شخصیت‌های دیگری کار کند.

در بخشی از گفته‌های خود این دیپلومات پیشین آمریکایی تاکید کرده که واشنگتن حکومتی در افغانستان ایجاد نکرد، که بتواند طالبان را شکست دهد.

خانم میلر هم‌چنان گفته که آمریکا در شکست گروه طالبان ناکام مانده‌است.

او هشدار داده که بی‌توافق همه‌جانبه صلح، خروج آمریکا از افغانستان منجر به یک جنگ دوام‌دار داخلی خواهد شد.

برخی آگاهان راهبرد آمریکا برای صلح و جنگ افغانستان را به دیده‌ی شک می‌نگرند.

هادی قریشی، آگاه امور نظامی دراین باره گفت: آمریکا با روند گفتگوهای صلح سیاسی برخورد می‌کند. اگر منافع این کشور در افغانستان تأمین شد، سربازان این کشور کم خواهند شد؛ در غیر آن، صادقانه برخورد نخواهند کرد.

بشیر بیژن، از آگاهان مسایل سیاسی نیز به تلویزیون آرزو گفت که سیاست‌های آمریکا باعث بی‌باوری مردم کشور به حضور و یا پایان حضور آمریکایی‌ها در افغانستان شده‌است.

در مورد گفته‌های این دیپلومات پیشین امریکایی دولت افغانستان تاهنوز چیزی نگفته، اما پیش از این رییس‌جمهور غنی پیوسته آمریکا را یک متحد راهبردی خود دانسته است.