1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

افزایش تحرک‌های طالبان در بغلان؛ 16 نظامی جان باختند

4A2AD4F6-1C19-4080-BE19-A293BEFEE3D6_w1200_r1
14 Oct 2020

منابع محلی گفته‌‌اند جنگجویان طالب، بالای چندین پاسگاه نیروهای امنیتی در ولسوالی گذرگاه نور این ولایت حمله نموده و در نتیجه درگیری با نیروهای امنیتی، دست‌کم شانزده نظامی جان باخته‌اند.

 

طالبان در روزهای پسین حمله‌های خود در نقاط مختلف کشور را تشدید داده‌اند.

باآنکه از چهار روز به‌اینسو جنگ شدید میان جنگجویان طالب و نظامیان در هلمند جریان دارد؛ این گروه شب گذشته (سه‌شنبه)، حمله‌های تهاجمی خود را بالای ولسوالی گذرگاه نور بغلان آغاز کرده‌است.

منابع محلی به تلویزیون آرزو گفته‌اند، این گروه دیشب بالای چندین پاسگاه نظامیان دراین ولسوالی حمله‌ور شده که در نتیجه، شانزده نظامی شامل ده نیروی پولیس و شش سرباز ارتش جان باختند.

صفدر محسنی، رییس شورای ولایتی بغلان نیز در گفتگو به تلویزیون آرزو حمله‌های تهاجمی طالبان بالای این ولسوالی را تأیید نمود و گفت که دراین رویداد دستکم 14 نیروی پولیس و ارتش جان باختند.

احمد جاوید بشارت، سخنگوی پولیس بغلان، هرچند حمله طالبان بالای پاس‌گاه‌های نظامیان دراین ولسوالی را تأیید کرد؛ اما گفت که دراین رویداد تنها شش نیروی دولتی جان باخته و دو تن دیگر زخمی برداشتند.

آقای بشارت هم‌چنان از رسیدن تلفات سنگین به طالبان خبر داده و بیان داشت که دراین درگیری 25 جنگجوی این گروه کشته شدند.

از سویی هم، برخی منابع محلی گفته‌اند که درپی تشدید حمله‌های طالبان، فعالیت شبکه‌های مخابراتی نیز در بسیاری از مناطق این ولایت قطع شده‌است.

مسوولان محلی در این باره تاهنوز چیزی نگفته‌است.

اما افزایش حمله‌های طالبان هم‌زمان با جریان گفتگوهای دوحه، شهروندان را نسبت به این روند نگران ساخته و باشنده‌های بغلان خواستار توقف جنگ برای جلوگیری از رسیدن تلفات و خسارات به غیرنظامیان اند.

طالبان درحال حمله‌های خود در بغلان را افزایش داده‌اند که هفته گذشته، مسوولان ارشد نهادهای امنیتی در سفری به ولایت‌های شمال‌شرقی، بر رسیده‌گی به مشکلات امنیتی دراین زون تأکید کردند.

آرزو نیوز – فردوس پیرزاد