1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

انفجار موتر بمب بالای ریاست امنیت ملی سمنگان

انفجار موتر بمب گذاری شده در سمنگان
13 Jul 2020

مسوولان محلی می‌گویند نزدیک به هشتاد تن در انفجار موتربمب و حمله مسلحانه بالای ریاست امنیت ملی سمنگان کشته و زخمی شدند؛ طالبان مسوولیت رویداد را پذیرفتند.

 

حوالی ساعت 11 پیش از چاشت امروز (دوشنبه، 23 سرطان/13جولای)، انفجار نیرومند در مرکز شهر ایبک رخ داد.

این انفجار ناشی از موتر بمب‌گذاری شده بود که در برابر ریاست امنیت ملی سمنگان و نزدیکی شهرداری این ولایت بوقوع پیوست.

پس از انفجار نخست، دو مهاجم مسلح داخل ساختمان ریاست امنیت ملی این ولایت شده و به تبادل آتش پرداختند.

صفت‌الله سمنگانی، معاون والی سمنگان گفته است که در نتیجه این انفجار، 12 نفر به شمول هشت کارمند امنیت ملی جان باخته و 63 تن دیگر به شمول زنان و کودکان مجروح شدند.

برخی از گواهان رویداد این انفجار را نیرومند گفتند.

عبدالخلیل مصدق، رییس صحت عامه سمنگان به تلویزیون آرزو گفت که بیش از پنجاه زخمی به بیمارستان ولایتی سمنگان منتقل شده‌اند.

محمدصدیق عزیزی، سخنگوی والی ولایت سمنگان پس از چاشت روز به رسانه‌ها گفت که درگیری میان مهاجمان و نیروهای امنیتی حوالی ساعت 2 پس از چاشت به پایان رسیده است.

گروه طالبان مسوولیت این رویداد را پذیرفته و ادعا کرده‌اند که دراین رویداد حدود 70 کارمندان استخباراتی کشته و زخمی شده‌اند.