1 دالر 88.18  افغانی
1 یورو 93  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 305  افغانی
1000 روپیه هندی 1080  افغانی
1 ریال سعودی 23.60  افغانی
10000 ریال ایرانی 1.94  افغانی
1 پوند 106  افغانی
1 روبل روسی 1.20  افغانی
1 لیره ترکیه 4.06  افغانی
1 ین چینی 13  افغانی

استقبال امارت اسلامی از گزارش اخیر بانک جهانی

پول اقتصادی
28 Jan 2023

معاونیت اقتصادی رییس وزیران در واکنش به گزارش اخیر بانک جهانی گفته است در صورت رفع محدودیت‌های بانکی و غیرمنجمد شدن ذخایر ارزی افغانستان، اقتصاد کشور بهبود خواهد یافت.

 

معاونیت اقتصادی رییس وزیران روز شنبه (هشتم دلو/بهمن)، در اعلامیه‌ای از گزارش اخیر بانک جهانی نسبت به وضعیت اقتصادی افغانستان استقبال کرده‌است.

در این اعلامیه‌ای است که گزارش اخیر بانک جهانی مبتنی بر واقعیت‌های عینی و تصویر روشنی از توسعه و حرکت اقتصادی افغانستان است.

معاونیت اقتصادی گفته‌است اگر محدودیت‌ها در سکتور بانکی برداشته شده و پول‌های منجمد شده‌ی افغانستان آزاد گردد، اقتصاد کشور بهبود خواهد یافت.

در اعلامیه معاونیت اقتصادی از سازمان‌های بین‌المللی نیز خواسته شده پیشرفت‌های افغانستان به‌ویژه در بخش اقتصادی را با جهان همه‌گانی سازند.

حکومت سرپرست هم‌چنین خواستار تکمیل پروژه‌های نیمه‌کاره بانک جهانی و هم‌کاری نهادهای کمک‌رسان برای تمویل پروژه‌ها در افغانستان شده است.

اخیراً بانک جهانی در گزارشی گفته که در سال 2022 میلادی، صادرات و گردآوری عواید در افغانستان افزایش یافته، ارزش پول افغانی نیز در بازار حفظ شده‌ و معاشات کارمندان خدمات عامه برای زنان و مردن در اسرع وقت توزیع می‌گردد.

در این گزارش آمده که افغانستان از ماه جنوری تا نوامبر 2022، به ارزش 1.7 میلیارد دالر صادرات داشته درحالی‌که این رقم در سال‌های 2020 و 2021، به کم‌تر از یک میلیارد دالر می‌رسید.