1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

ترمپ گفتگو با مقام‌های ارشد این کشور در مورد افغانستان را خوب خواند

ترمپ
17 Aug 2019

رییس جمهور آمریکا نشست با مقام‌های کشورش پیرامون روند صلح افغانستان را خوب توصیف نموده و گفت که آمریکا و طرف‌های مخالف دولت افغانستان در تلاش رسیدن به یک توافق صلح اند.

 

ناوقت روز جمعه دونالد ترامپ با مقام های ارشد نظامی و سیاسی آمریکا پیرامون روند صلح افغانستان دیدار کرد.

در این نشست، معاون ریاست جمهوری، وزیر خارجه، وزیر دفاع، مشاور امنیت ملی، رییس سی‌آی‌ای، نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان و رییس ستاد ارتش آمریکا حضور داشته‌اند.

ترامپ در پایان نشست در حساب توییترش نوشت: تازه یک جلسه بسیار خوب در مورد افغانستان به پایان رسید. بسیاری از جناح‌های‌ مخالف در جنگ ١٩ ساله، و ما، به دنبال رسیدن به یک توافق استیم، البته در صورت امکان.

صدیق صدیقی، سخنگوری ریاست جمهوری امروز (شنبه، 26 اسد/ 17 آگست) در یک کنفرانس خبری در واکنش به این نشست گفت که حکومت افغانستان منتظر نتایج جلسه مقام‌های ارشد آمریکایی در پیوند به صلح است.

او علاوه کرد؛ هر تفاهمی که با طالبان انجام می‌شود نتیجه آن باید آتش‌بس و آغاز مذاکرات دولت افغانستان با نمایندگان گروه طالبان باشد.

پیش ازاین گزارش‌های مبنی بر امضا شدن توافق ابتدایی صلح آمریکا با طالبان در روزهای عید نشر شد.

به تازه‌گی وحید مژده آگاه امور سیاسی و از منابع نزدیک به گروه طالبان گفته است که احتمالا توافق صلح میان دو طرف به روز دوشنبه (28 اسد) امضا خواهد شد.

از سویی هم، به تازه‌گی لندزی گراهام، یکی از سناتوران مشهور جمهوری‌خواه آمریکایی از ترمپ خواسته که در امضای توافق‌نامه صلح با طالبان محتاطانه عمل کند.

این سناتور همچنان گفته است که آمریکا باید مانع رشد گروه‌های افراطی شود.

گراهام تصریح کرد: امیدوارم رییس جمهور و گروه کاری‌اش، درمورد تهدید گروه‌های افراطی اسلام‌‌گرا که از افغانستان متصور است، جایی که حملات یازدهم سپتمبر از آن طراحی شد، تصامیم درست و با دوام اتخاذ کند.

همزمان با این، نخست وزیر پاکستان در تماس تلفنی با دونالد ترامپ بار دیگر روی اوضاع افغانستان صحبت کرده و عمران خان در این تماس، از همکاری کشورش برای تامین صلح در افغانستان به رییس جمهور آمریکا اطمینان داده است.

سایت خبری آرزو – محمد نادر اشکان