دومین طرح پیشنهادی حکومت برای تعدیل سند بودجه سال مالی 1399، با اعمال تغییرات امروز (چهارشنبه، 11 سرطان/اول جولای)، از سوی مجلس نمایندهگان تصویب شد.
این طرح، منابع مالی مشخص را برای مبارزه با ویروس کرونا در سند بودجه مالی در نظر گرفته است.
کمیسیون مالی و بودجه مجلس نماینده گان میگوید، بودجه ملی 428 میلیارد افغانی بود، اما حکومت بیست و یک میلیارد افغانی دیگر را در آن افزوده است. بر اساس این طرح، بیش از 5.7 میلیارد افغانی در بودجه عادی و 15.2 میلیارد افغانی در بودجه انکشافی شامل سند بودجه مالی سال جاری گردیده است.
منیرافغان صافی، رییس کمیسیون امور مالی و بودجه مجلس نمایندگان در نشست امروز مجلس بیان داشت؛ بخشهای از طرح پیشنهادی حکومت را به دلیل عدم شفافیت و پاسخگو نبودن نسبت به مجلس حذف شدهاست.
بودجه پیشنهادی شورای عالی مصالحه، واحد عملیاتی ارگ ریاست جمهوری و وزارت دولت در امور صلح از مواردی است که مجلس دراین طرح، آنرا رد کردهاست.
بودجه مالی 1399 در آغازسال بیش از 428 میلیارد افغانی بود و پس از تعدیلات درجریان سال مالی، بیش از 21 میلیارد افغانی به افزوده شد که به بیش از 449 میلیارد میرسد.