1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

جان باختن سه تن به شمول رییس تعلیم و تربیه زندان پلچرخی در نبرد با طالبان در بغلان

111111
03 Jul 2021

سه تن به شمول رییس تعلیم و تربیه زندان پلچرخی در نبرد با طالبان در ولایت بغلان جان باخته‌اند.

منابع محلی در ولسوالی خوست بغلان می‌گویند که در نتیجه حمله طالبان نیمه های شب گذشته در مربوطات این ولسوالی داکتر محی الدین پیکان حیدری، رییس تعلیم و تربیه زندان پلچرخی همراه با دو فرمانده محلی دیگر که مسوولیت خیزش مردمی را داشتند جان باخته‌اند.

به گفته این منابع این رویداد در روستای پوزه ریگ ولسوالی خوست در حالی رخ داده که آقای پیکان برای امنیت روستایشان در برابر طالبان  همراه با ده هاتن دیگر مسلح شده و میجنگیدند.

این منابع همچنان تایید میکنند که دو نیروی خیزیش مردمی در این درگیری ها زخم برداشته و چهار جنگجوی طالب نیز کشته شده‌اند.

غلام محی الدین پیکان حیدری یکی از کدرهای جوان ولسوالی خوست بوده که  در کرسی های رییس شورای ولایتی بغلان، رئیس معارف بغلان، رئیس معارف فاریاب، مشاور وزارت معارف، و رئیس تعلیم و تربیه زندان های افغانستان کار کرده‌است.

مقام های محلی و امنیتی بغلان تاهنوز در این مورد به رسانه‌ها چیزی نگفته‌اند.