1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

درخواست همکاری کمیسیون از نهادهای امنیتی برای آغاز بازشماری آراء

اعضای کمیسیون انتخابات
24 Nov 2019

دبیرخانه کمیسیون مستقل انتخابات از نیروهای امنیتی خواسته که در راستای آغاز روند بازشماری رای‌ها در هفت ولایتی که از سوی متعرضان متوقف است، با این نهاد همکاری کنند.

 

در اوج تنش‌ها بر سر دوام روند بازشماری آرای انتخابات ششم میزان، حبیب رحمان ننگ رییس دبیرخانه کمیسیون مستقل انتخابات خواستار همکاری نیروهای امنیتی در راستای آغاز این روند در هفت ولایتی است که از سوی متعرضان متوقف شده است.

آقای ننگ افزود: امروز به روسای کمیسیون هفت ولایت که این روند متوقف است، تماس داشتیم. از آن‌ها خواستیم که از نهادهای امنیتی در ولایت‌های مربوطه برای انجام روند بازشماری آراء درخواست همکاری کنند.

متعرضان بیش‌تر هواداران شماری از دسته‌های انتخاباتی اند که روند بازشماری را غیرقانونی می‌دانند.

فضل احمد معنوی، عضو دسته‌ی انتخاباتی ثبات و هم‌گرایی از کمیسیون خواست که این نهاد باید به خواست دسته‌های انتخاباتی لبیک بگوید.

آقای معنوی افزود: هنوزهم که فرصت‌های اندکی باقی مانده است، کمیسیون باید به خواست‌های لبیک بگوید و باعث پیچیده شدن اوقاع نگردد.

با این حال، امروز (یکشنبه، 2 قوس/ 24 نوامبر)، کمیسیون مستقل انتخابات نتیجه بازشماری نزدیک به پنجاه درصدی 2423 محلی را اعلام کرد که نبود اطلاعات بایومتریکی رای دهندگان، از اختلافی‌ترین مورد میان شریکان انتخاباتی بود.

عصمت الله مل، معاون عملیاتی کمیسیون مستقل انتخابات دراین باره گفت که از مجموع این محل‌ها، رای‌های 1179 محل بی‌اعتبار اعلام شده است.

سایت خبری آرزو – میلاد سیار