رییس جمهور غنی میگوید از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نخواهد شد.
بربنیاد خبرنامه ارگ ریاست جمهوری، آقای غنی در واکنش به ترور قاسم سلیمانی فرمانده قدس سپاه پاسداران گفته که ایران و افغانستان مشترکات زبانی، دینی، تاریخی و فرهنگی گسترده دارند و ایالات متحده هم شریک راهبردی افغانستان است؛ از این رو دو کشور از افزایش تنشها در منطقه جلوگیری کرده و اختلافها را از طریق گفتگو حل کنند.
خبرنامه میافزاید که آقای غنی در تماس تلفونی با وزیر خارجه آمریکا بر عدم استفاده خاک افغانستان علیه کشور سوم و یا منازعه با دیگر کشورهای منطقه تاکید کرده است.
درهمین حال محمد حنیف اتمر مشاور پیشین شورای امنیت ملی کشور گفته است. که قاسم سلیمانی در بهبود امنیت و تقویت روند صلح تلاشهای زیادی انجام داده بود.
آقای اتمر در واکنش به ترور فرمانده قدس سپاه پاسداران گفته که مناسبات افغانستان و ایران برای صلح و ثبات در کشور و منطقه از اهمیت ویژه برخوردار است.