1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

زلمی خلیل‌زاد: زمان رهایی فوری زندانیان طالبان فرا رسیده‌است

خلیل-زاد2
19 Mar 2020

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان می‌گوید زمان رهایی فوری زندانیان طالبان فرا رسیده است.

آقای خلیل‌زاد در توئیتر خود نوشته است که ایالات متحده مایل است تا رهایی فوری زندانیان، براساس توافقنامه میان آمریکا و طالبان صورت گیرد.

این دیپلمات آمریکایی می‌گوید طالبان وعده می سپارند که زندانیان رها شده به تعهدات شان در توافقنامه صلح پایبند خواهند بود و به میدان جنگ بر نخواهند گشت. او تاکید می‌ورزد که نقض این کار روند صلح را تضعیف خواهد کرد.

 آقای خلیل‌زاد هم‌چنان خواهان حل تنش‌های سیاسی شده و از سران حکومت می‌خواهد تا کشور و مردم شانرا در اولویت قرار دهند.

زلمی خلیل‌زاد می‌گوید ادامه این بحران، امنیت افغانستان را متاثر می‌سازد. او در بخش دیگر می افزاید که ویروس کرونا، تهدید مرگبار را به میان آورده و از همین رو زمان مصلحت میان رهبران سیاسی فرا رسیده است.