زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان که به روز دو شنبه (25 مارچ) ششمین دور سفر خود به منظور تسریع روند مذاکرات صلح را آغاز کرد، به بریتانیا رفته است.
آقای خلیلزاد در صفحه توئیترش نوشته که در دیدار با مقام های ارشد بریتانیایی، درباره اهداف مشترک خود پیرامون صلح افغانستان و امنیت کشورهای جهان مشوره میکند.
انتظار میرود خلیلزاد پس از بریتانیا، به افغانستان، پاکستان، قطر، اوزبیکستان، بلژیم و اردن سفر کند.
در همین حال فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز سه شنبه (26 مارچ) از اسلام آباد وارد کابل شد و در یک نشست خبری با رییس جمهور پشتیبانی اتحادیه اروپا را از روند گفتگو های صلح به رهبری و مالکیت مردم افغانستان اعلام کرد.
خانم موگرینی افزود که اتحادیه اروپا با کشورهای پاکستان، ایران، آسیای میانه، روسیه، آمریکا و چین به طور مداوم در مورد صلح افغانستان صحبت کرده است.
وزارت خارجه آمریکا هم گفته است که هدف سفر خلیلزاد به منطقه تلاش برای ایجاد هماهنگی در راستای صلح همه شمول در افغانستان است.