رییس جمهور غنی صبح امروز ( 27 جون ) به دعوت عمران خان، نخست وزیر پاکستان کابل را به قصد اسلام آباد ترک کرد
ریاست جمهوری اعلام کرده که قرارست آقای غنی در این سفر با عارف علوی رییس جمهور و عمران خان نخست وزیر اینکشور روی اتصال منطقهای، همکاریهای اقتصادی، گفتگوهای صلح، با هم بحث و گفتگو کنند.
آقای غنی و عمران خان چندی پیش در حاشیه نشست سران کشور های عضو سازمان همکاری اسلامی با هم دیدار و گقتگو کرده بود.
رییس جمهور غنی عصر روز سه شنبه ( 25 جون ) پیش از سفراش به اسلام آباد با شماری از آگاهان سیاسی، منطقهای، آموزگاران، روزنامه نگاران و فعالین مدنی پیرامون این سفرش مشوره کرده بود.
مقامهای پاکستانی پیش ازین پیوسته از تلاشها و همکاری به هدف تامین صلح و ثبات در افغانستان اطمینان داده اند.
حکومت پاکستان با آنکه وعده هر گونه کمک و همکاری را در قبال روند صلح افغانستان داده، اما حکومت افغانستان و آمریکا، خواهان همکاری های صادقانه و اقدام عملی این کشور در روند صلح افغانستان شده است.
دیده شود که این سفر آقای غنی به پاکستان برای جلب توجه همکاری های صادقانه این کشور چی تاثیر بر روابط دو کشور و روند صلح افغانستان خواهد داشت.
سایت خبری آرزو – نوریه عطایی