1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

سقوط ولسوالی جلریز میدان وردک به دست طالبان

Untitled-1
21 May 2021

مهدی راسخ نماینده مردم میدان ‌وردک در پارلمان می‌گوید ولسوالی جلریز پس از سه شبانه روز نبرد سخت وسنگین و نرسیدن کمک به نیروهای امنیتی، بدست طالبان سقوط کرده است.

 

آقای راسخ گفت که صبح امروز (جمعه، سی‌ویکم ثور)، “ولسوالی جلریز به دست طالبان سقوط کرده و بیش از ۶۹ نفر نیروهای امنیتی با تجهیزات شان و تمام وسایط، صدها میل اسلحه و امکانات جنگی نیز در اختیار دشمن قرار گرفت.”

او بیان داشت که این ولسوالی در بیش از دو سال گذشته زیر محاصره قرار داشت و “سه شبانه روز اخیر درگیری مداوم و شدید جریان داشت” که سرانجام سقوط کرد.

این عضو مجلس نماینده‌گان هم‌چنان از کم‌کاری نهادهای امنیتی انتقاد نموده و گفته است: “تمام هماهنگی‌ها و فشارها روی وزارت دفاع، وزارت داخله و امنیت ملی صورت گرفت، اما هیچ کمکی نکردند، سربازان و مسوولین ولسوالی، آخرین تلاش‌ها و فداکاری شان را انجام دادند اما مهمات و اعاشه و کمک نرسید، مسؤل سقوط جلریز حکومت مرکزی هست.”

آقای راسخ هم‌چنان گفته که طالبان اکنون مسیر خود را “به سمت بامیان در پیش خواهند گرفت.”

وزارت دفاع ملی تاهنوز درباره ادعای آقای راسخ چیزی نگفته، این نهاد اما می‌گوید که نیروهای امنیتی از ولسوالی جلریز میدان وردک، عقب‌نشینی تکتیکی کرده‌است.

فواد امان، معاون سخنگوی وزارت دفاع ملی هم‌چنان گفته که عملیات نیروهای امنیتی در ولسوالی جلریز ادامه دارد و در تازه‌ترین مورد، ده جنجگوی طالب در عملیات این نیروها کشته شده‌اند.

در کمتر از سه هفته گذشته، این چهارمین ولسوالی است که بدست طالبان سقوط می‌کند؛ پیش ازاین، ولسوالی‌های بُرکه بغلان، نرخ میدان وردک و دولت‌شاه لغمان نیز بدست طالبان سقوط کرده‌است.

اما وزارت دفاع اعلام کرد که نیروهای امنیتی از این ولسوالی‌ها عقب‌نشینی تاکتیکی کرده‌اند.