1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

طالبان: زندانیان رها شده دوباره به میدان‌های نبرد برنمی‌گردند

21
26 Jul 2020

طالبان مدعی‌اند که جنگجویان رها شده این گروه دوباره به میدان‌های نبرد نمی‌روند.

سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در برگه تویترش نوشته که به تمام زندانیان رها شده دستور داده شده که در خانه‌هایشان بمانند و به میدان جنگ نروند. به گفته آقای شاهین “اداره امنیت ملی کابل بالای زندانیان رها شده حملات نا به هنگام انجام داده و آنها را گرفتار و توقیف می‌کنند.”

پیش از این سرپرست وزارت دفاع گفته بود که زندانیان رها شده طالبان دوباره به میدان‌های نبرد رفته و با نیروهای امنیتی می‌جنگند.

براساس موافقنامه امضا شده میان آمریکا و طالبان در دوحه، طالبان باید یک هزار زندانی حکومت افغانستان را به گونه کامل از بند آزاد کنند، در مقابل کابل هم باید 5000 زندانی طالب را آزاد کند.

حکومت افغانستان اخیرا اعلام کرد که 4400 بازداشتی گروه طالبان را از زندان های خود رها کرده است، اما با رهایی 600 زندانی دیگر که آنان را مجرمین خطرناک می‌داند مخالفت نشان داده است.

با این حال، طالبان بر رهایی 600 زندانی باقی مانده پافشاری کرده و گفته اند در صورتیکه تمامی زندانیان این گروه از بازداشتگاه‌های افغانستان آزاد نشوند، آنان آماده‌ی مذاکرات میان افغانان نخواهند بود.