1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

علمای دین: تجمع در مکان‌های مذهبی موقتاً ممنوع می‌باشد

علمای دین
05 Apr 2020

همزمان با گسترش شیوع ویروس کرونا در کشور، برخی عالمان دین هرنوع تجمع دینی و مذهبی را به‌گونه موقت ممنوع اعلام کردند.

 

شماری از علمای امروز (یکشنبه، 17 حمل/5 اپریل)، در نشستی در کابل دیگر بر ممنوع شدن هرگونه تمجعات دینی و مذهبی تا بر طرف شدن خطر ویروس کرونا تاکید نمودند.

آنان با صدور یک فتوا از امام‌های مساجد نیز خواستند که هنگام اذان نمازهای پنج‌گانه و جمعه از مردم بخواهند که نماز را در خانه‌هایشان ادا کنند.

عبدالسلام عابد یکی از علمای دین دراین نشست گفت که در چنین شرایطی طرف‌های درگیر جنگ نیز باید آتش‌بس اعلام کنند.

او هم‌چنان از حکومت خواست که جلو احتکار کنندگان و گران‌فروشان مواد خوراکی را بگیرد.

بااین حال، باآنکه شهر کابل امروز در ده‌همین روز محدودیت گشت و گذار بسر می‌برد، اما برخی نقاط پایتخت گواه تردد شهروندان بود؛ بازار سرای شمالی و کوته سنگی از مناطقی اند که می‌توان از به عنوان جاهای مزدحم نام برد.

اما عدم توجه شهروندان به دستور حکومت برای ماندن در خانه‌ها با واکنش اداره محلی کابل روبرو شده است.

محمدیعقوب حیدری، والی کابل به رسانه‌ها گفت که از این پس، نیروهای امنیتی با متخلفین برخورد قانونی نموده و نیز آنان را مطابق قانون جریمه خواهد کرد.

حکومت از شنبه‌ هفته گذشته در کابل تعطیلی اعلام نموده و از قرنطینه شدن پایتخت برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا خبر داد.