1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

فراخوان رییس‌جمهور غنی به طالبان برای پذیرفتن آتش‌بس

ghani
13 Apr 2021

محمداشرف غنی در پیام ویدیویی به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، از طالبان خواست که به احترام این ماه از جنگ، خشونت و دشمنی با مردم افغانستان دست بردارند.

او دراین پیام، خطاب به طالبان، از این گروه خواسته که به جای جنگ، خواست‌شان را برای صلح در عمل ثابت کند.

رییس جمهور خاطر نشان ساخت، وی تلاش می‌کند از دریچه‌ی که برای صلح به وجود آمده، با تدبیر به‌منظور تأمین صلح پایدار و ایجاد شرایط زنده‌گی مرفه به مردم استفاده کند.

آقای غنی افزود: “ما تلاش می‌کنیم که از راه تدبیر و اجماع، به این جنگ ناروا، فتنه و تفرقه پایان دهیم.”

هم‌زمان بااین، عبدالله‌عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه‌ هم در پیامی به مناسب فرارسیدن ماه مبارک رمضان، از طالبان خواسته که “به ندای مردم افغانستان پاسخ داده و به احترام ماه مبارک رمضان آتش‌بس کرده و دست از خونریزی و کشتار بردارند.”