1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

قربانیان انفجار در حوزه ششم امنیتی کابل به 14 کشته و 145 زخمی افزایش یافت

کابل بلست
07 Aug 2019

این انفجار در غرب کابل به وقوع پیوست؛ وزارت داخله می‌گوید این انفجار ناشی از یک موتر بم گذاری شده بوده که حوزه ششم امنیتی کابل را هدف قرار داد. طالبان مسوولیت انفجار را پذیرفتند.

 

بامداد امروز (چهارشنبه، ۱۶اسد/ 7 آگست) انفجار یک موتر بمب‌گذاری شده حوزه ششم امنیتی پولیس کابل را هدف قرار داد.

وزارت داخله اعلام کرده که در این انفجار، دست‌کم ۱۴ نفر به شمول چهار نیروی پولیس، کشته و ۱۴۵ تن دیگر به شمول 92 غیرنظامی زخم برداشتند.

از سویی هم، وزارت صحت عامه اعلام کرده که ۱۴۵ زخمی ناشی ازاین رویداد به بیمارستان‌های کابل منتقل شده‌اند که بیشترشان زنان و کودکان هستند.

شماری از غیرنظامیان در اثر فرو ریختن دیوارهای منازل و یا شیشه‌های مغازه‌ها زخم برداشته‌اند.

گواهان رویداد گفته اند که رویداد صدای مهیب داشته و تا مناطق دورتر از رویداد، تخریبات زیادی به منازل مسکونی و مغازه‎ها وارد کرده است.

طالبان با صدور بیانیه‌ای مسوولیت این انفجار در غرب کابل را به عهده گرفته اند.

صدیق‌ صدیقی، سخنگوی ریاست جمهوری پس از چاشت امروز در یک نشست خبری به رسانه‌ها واکنش حکومت را شریک ساخت.

ارگ ریاست جمهوری ضمن محکومیت این رویداد، آنرا وحشیانه خوانده و گفته بود که نیروهای دولتی انتقام این رویداد را از عاملان آن خواهد گرفت.

آقای صدیقی گفت که راه اندازی حملات تروریستی موانع را سد راه گفتگوهای صلح بیشتر می‌سازد.

انفجار درحالی بوقوع پیوسته است که نمایندگان طالبان و آمریکا به هشتمین دور مذاکرات صلح روز گذشته پایان داده و نماینده آمریکا برای صلح افغانستان، آنرا عالی دانسته بود.

سایت خبری آرزو – زهرا ستوده