1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

قریشی: نهایی‌شدن توافق‌نامه صلح راه را برای آغاز مذاکرات میان افغان‌ها هموار می‌کند

خلیلزاد و قریشی
31 Jan 2020

شاه محمود قریشی، وزیر خارجه پاکستان در دیدار با زلمی خلیل‌زاد بر نهایی شدن توافق‌نامه صلح میان آمریکا و طالبان تأکید کرد.

زلمی خلیل‌زاد، نماینده آمریکا برای صلح افغانستان پس از سفر به بلجیم و گفتگو با مقام‌های ناتو، امروز (جمعه، 11 دلو/31جنوری)، به اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان رفته است.

وزارت خارجه پاکستان در اعلامیه‌ی گفته که آقای خلیل‌زاد با شاه محمود قریشی، وزیر خارجه این‌کشور دیدار نموده و دوطرف درباره گفتگوهای صلح افغانستان بحث کرده‌اند.

آقای خلیل‌زاد در این دیدار از تلاش‌های اسلام‌آباد در راستای گفتگوهای صلح افغانستان ابراز قدردانی نموده است.

از سویی هم، رییس دستگاه دپلماسی پاکستان از همکاری کشورش برای نزدیک شدن افغانستان به صلح اطمینان داده و بر نهایی شدن توافق‌نامه صلح میان آمریکا و طالبان تأکید کرده است.

آقای قریشی تصریح کرد: نهایی شدن معاهده صلح بین طالبان و آمریکا، راه را برای گفتگوهای بین افغانان فراهم می‌کند که نه تنها به نفع افغانستان، بلکه به نفع کل منطقه خواهد بود.

رسانه‌های پاکستانی همچنان گزارش داده‌اند که خلیل‌زاد امشب دوباره به آمریکا بر خواهد گشت.

مسئله کاهش خشونت‌ها و آتش‌بس، مهم‌ترین مورد بحث در یازده‌مین دور گفتگوهای آمریکا با طالبان است؛ موردی‌که حکومت و سیاسیون تاهنوز درباره آن به توافق واحد نرسیده‌اند.

از سویی هم، به تازه‌گی رییس جمهورغنی با هیأتی از مقام‌های آمریکایی به رهبری جنرال مک‌کینزی، فرمانده مرکزی ارتش آمریکا درباره تحولات اخیر در منطقه و همکاری‌های دو کشور گفتگو کرده‌است.

با این همه، درحال حاضر گفتگوهای آمریکا با طالبان در قطر متوقف است و منابع آگاه از نشست قطر گفته‌اند که کمیته‌های فنی دو طرف روی جزییات رایزنی دارند.