1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

نگرانی از شیوع بیشتر ویروس کرونا؛ شورای ملی به تعطیلی رفت

مجلس
29 Apr 2020

در حالی‌که شماری از قانون‌گذاران با تعطیل شدن مجلس مخالف بودند، اما به اساس رای‌گیری تصمیم بر آن شد که تا پایان رخصتی عمومی در کابل، شورای ملی نیز تعطیل شود.

 

همزمان با افزایش مبتلایان به ویروس کرونا در کشور، مجلس نمایندگان نیز تا ختم تعطیلی ادارات در کابل، تعطیل شد.

میررحمان رحمانی، رییس مجلس نمایندگان امروز )چهارشنبه، 10 ثور/29 اپریل) در نشست عمومی مجلس گفت که وزارت صحت پیشنهاد قرنطینه را به مجلس نمایندگان ارایه کرده‌است.

آقای رحمانی افزود، از آنجایی که مجلس سنا نیز در قرنطین به‌سر می‌برد و کار نمایندگان بدون مجلس سنا سودی ندارد و نیز با توجه به تعطیلی عمومی در کابل این پیشنهاد را کرده‌است.

اما این پیشنهاد با نظرات موافق و مخالف نمایندگان همراه بود.

شماری از نماینده‌گان با درنظرداشت شیوع روز افزون کووید19 در کشور ازاین تصمیم استقبال نمودند. اما نمایندگان مخالف به باورند که با توجه به تنش‌های موجوده سیاسی و نیز بحث گفتگوهای صلح، مجلس باید به کار خود ادامه بدهد.

خالد اسد یکی از نماینده‌گان گفت که حکومت با تعطیلی مجلس نماینده‌گان می‌خواهد صدای مردم در خصوص مشکلات و نحوه مدیریت ویروس کرونا را خاموش بسازد. او از دیگر نماینده‌گان خواست که رخصتی قوه قانون‌گذار را نپذیرند.

پس از دو دسته‌گی دیدگاه‌ در مجلس، سرانجام پذیرش یا عدم پذیرش این پیشنهاد به رای‌گیری گذاشته که به استثنای ده کارت سرخ، از سوی اکثریت نمایندگان در نشست امروز تایید گردید.

رییس مجلس خطاب به نمایندگان گفت: “سر از فردا (پنج‌شنبه) الی ختم حالات پیش آمده به قرنطینه کامل می‌رویم؛ بناً جلسات عمومی و کمیسیون‌ها برگزار نمی‌شوند.”

گفتنی است که مجلس نمایندگان همزمان با شیوع ویروس کرونا در کابل و اعلام محدودیت گشت و گذار در پایتخت، به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، هفته یک روز تنها چهارشنبه‌ها نشست‌های عمومی برگزار می‌کرد.