1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

نگرانی عبدالله عبدالله از تحولات اخیر ولایت فاریاب

عبدالله-1-680x400
18 May 2021

رییس شورای عالی مصالحه ملی در اعلامیه‌ تازه‌ در واکنش به معرفی والی جدید فاریاب گفته که در تعیین مسوولان ارشد و والی‌ها نظر و حمایت مردم در نظر گرفته شود.

عبدالله عبدالله تاکید می‌کند در زمانی‌که کشور و مردم افغانستان به وحدت، همبستگی و اجماع سیاسی برای حمایت از نظام، قوای دفاعی و امنیتی ضرورت دارند، باید از پرداختن به مسایل که به نظام ضربه می‌زند خودداری کرد.

آقای عبدالله خواهان حل مشکل فاریاب از طریق گفتگو و تفاهم با رهبران سیاسی و مردم شد. این درحالیست که اعتراض‌ها از چندی بدینسو در پیوند به معرفی محمد داوود لغمانی به عنوان والی جدید فاریاب از سوی حکومت ادامه دارد.

پس از برکناری نقیب الله فایق و معرفی والی جدید فاریاب از سوی اداره ارگان های محلی، مارشال عبدالرشید دوستم و هواداران حزب جنبش اسلامی مخالفت کردند.

داوود لغمانی روز دوشنبه(27ثور) به دلیل اعتراض‌های هوادران حزب جنبش اسلامی درلوای ارتش  ارتش در شهر میمنه معرفی شد.