1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

وزارت انکشاف دهات: کار روی 8761 پروژه در حال اجراست

کریمی
24 Feb 2020

وزیر انکشاف دهات می‌گوید، درحال حاضر کار روی ۸۷۶۱ پروژه‌ که ۱۶ میلیون روز کاری ایجاد می‌کند، در کشور جریان دارد.

 

مجیب رحمان کریمی، وزیر احیا و انکشاف دهات امروز (دوشنبه، پنجم حوت) در برنامه “پاسخ‌دهی دولت به ملت” از فعالیت‌های این وزارت معلومات داد.

آقای کریمی افزود، وزارت انکشاف دهات در سال ۱۳۹۸ با مصرف ۹۶ درصد بودجه عادی و ۹۳.۰۲ درصد بودجه انکشافی‌اش، ۵۲۷۹ پروژه را در ۳۴ ولایت کشور تکمیل کرده است.

به گفته او، این پروژه‌ها در سکتورهای انرژی، آبرسانی، آبیاری، ترانسپورت، معارف و رشد اقتصادی روستاها تطبیق شده که بیش از ۱۱ میلیون تن از روستانشینان از آن‌ها مستفید شده‌اند.

وزیر انکشاف دهات افزود: درحال حاضر کار ۸۷۶۱ پروژه‌ء دیگر که ۱۶ میلیون روز کاری ایجاد کرده و ۱۵ میلیون تن از آن‌ها مستفید می‌شوند، در کشور جریان دارد.

به گفته‌ء وزیر احیا وانکشاف دهات، ساخت ۵۰ کیلومتر دیوار استنادی کرانه‌های دریای کنر هم اکنون ادامه دارد و سروی حدود ۱۵ کیلومتر آن تکمیل شده است.

وزیر احیا و انکشاف دهات همچنان گفت که قرار است این وزارت بر اساس پروژه‌ء مشترک ارغنداب، ۱۲۹ شبکه‌ء آبیاری را در ولسوالی‌های ارغنداب، ژیری، دامان، دند، پنجوایی و شاه‌ولی کوت ولایت کندهار احداث کند.

کریمی همچنان گفت که برنامه‌ء انکشاف اقتصاد روستایی با تحت پوشش قرار دادن ۹۵۰ روستا در ۱۲ ولایت کشور، ۹۸۱۰ اتحادیه‌ء قرضه و پس‌انداز را در آن‌ها ایجاد کرده و تااکنون ۳۲ میلیون افغانی در این اتحادیه‌ها جمع شده است.

گفتنیست؛ وزارت انکشاف دهات برای سال ۱۳۹۹ خورشیدی ۶۰۰۰ پروژه‌ء انکشافی و ساخت ۴۰۰ کیلومتر سرک روستایی، ۹۰۰ متر پل و حفظ و مراقبت ۱۰۰۰ کیلومتر سرک دیگر را در برنامه‌ دارد.