1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

وزارت صحت: شهروندان تا چهار هفته دیگر از سفر به هند و پاکستان جلوگیری کنند

عثمانی
31 Dec 2020

وزیر صحت عامه می‌گوید که نوع دوم ویروس جهش یافته کرونا، در پاکستان و هند تثبیت شده و شهروندان تا چهار هفته دیگر به این کشورها سفر نکنند.

 

احمدجواد عثمانی، وزیر صحت‌عامه امروز پنجشنبه (یازدهم جدی)، در یک نشست خبری گفت که وزارت صحت عامه، تااکنون ظرفیت تشخیص نوع دوم ویروس جهش یافته کرونا را ندارد.

او اما بیان داشت که این وزارت تلاش می‌کند این ظرفیت را به وجود آورد.

آقای عثمانی تأیید کرد که نوع دوم و یروس جهش یافته کرونا اخیراً در کشورهای پاکستان وهندوستان تثبیت گردیده ‌است.

وزیر صحت‌عامه از شهروندان کشور خواست که تا چهار هفته دیگر، از سفرکردن به کشورهای پاکستان و هند جلوگیری کنند.

عثمانی، در رابطه به میزان سرایت و شمار واقعات مثبت ویروس کرونا در کشور گفت که از چهار هفته به اینسو میزان واقعات در حالت ثبات قرار دارد و شمار واقعات بین ۱۳۰۰ تا ۱۶۰۰واقعه در یک هفته به ثبت می‌رسد.

او در مورد اتهامات اخیر فساد اداری به چند تن از کارکنان داخل و کارکنان بیرون این وزارت گفت که در این راستا با نهادهای عدلی وقضایی همکاری کرده و خود را به‌‍عنوان وزیر صحت‌عامه نسبت به آن پاسخگو می‌داند.

وزیر صحت عامه خاطر با اشاره به این‌که به کارش به‌عنوان وزیر ادامه خواهد داد، افزود: در برابر هرگونه ادعای فساد پاسخگو هستم. ادعای فساد بدون شک یک توطئه سیاسی است.

دو روز پیش، دادستانی کل از بازداشت چهار تن در وزارت صحت‌عامه، به‌شمول دو تن از نزدیکان آقای عثمانی به اتهام “مطالبه رشوت” خبر داده بود.