1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

ویروس کرونا؛ والی هرات از آماده‌کردن دشت‌های هرات برای کندن قبرها هشدار داد

قتالی
15 Apr 2020

والی هرات با انتقاد از جدی نگرفتن ویروس کرونا می‌گوید که دشت‌ها را برای کندن قبرها آماده می‌کند.

 

سید عبدالوحید قتالی والی هرات در سخنانی هشدار داد که در صورت جدی گرفته نشدن ویروس کرونا از سوی مردم، فاجعه انسانی رخ خواهد داد.

او با انتقاد از آنچه که جدی نگرفتن این ویروس می‌داند، از آماده‌گی برای کندن قبرها در دشت‌های این ولایت هشدار داد.

آقای قتالی خطاب به مردم خاطر نشان کرد: می‌خواهم با صراحت بگویم؛ دشت‌های هرات را در حال آماده‌کردن برای کندن قبرها استم. چرا کرونا را جدی نمی‌گیرد؟

از سویی‌هم، با افزایش واقعات مثبت ویروس کرونا، حکومت معیاد قرنطینه را در هرات تمدید نموده تا پیکار موثر برای مهار این بیماری صورت گیرد.

والی هرات همچنان گفت که روزهای سخت در انتظار است و مردم باید دراین خصوص جدی عمل کنند.

قتالی از مردم خواست که در خانه‌های بمانند و او برای نیازمندان غذا فراهم خواهد کرد.

نگرانی‌ها از وقوع فاجعه انسانی ناشی از ویروس کرونا در هرات درحالی مطرح می‌گردد که این ولایت، بیشترین شمار متبلایان به بیماری کوید 19 را در کشور دارد؛ درحال حاضر، 306 تن در این ولایت مصاب به کرونا اند که از این میان؛ شش نفر جان باخته و سیزده تن دیگر بهبود یافته‌اند.