1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

کاهش حاصلات میوه‌های تازه در بلخ

asasasa
01 Jun 2021

سرمای شدید و بارش ژاله در ماه‌های اخیر سال گذشته باعث ازبین رفتن سردرختی‌ها شده و اکثر باغ‌ها از حاصل‌دهی باز ماندند.

شماری از باغداران در ولایت بلخ نسبت به این وضعیت نگران اند و می‌گویند که در سال جاری میوه کافی به بازار عرضه کرده نمی‌توانند.

ذبیح الله زوبین، آمر امور زراعتی ریاست زراعت و مالداری بلخ می‌گوید که درختان بادام، آلو، زردالو و شفتالو بیشتر از این ناحیه آسیب دیده و از این‌رو برنامه آموزش محافظت از درختان میوه در برابر سرما را در نظر دارند.

آقای زوبین می‌افزاید که بیشترین آسیب به باغ‌های بادام وارد شده و حاصل دهی سالانه این فراورده پنج درصد کاهش یافته است.

با توجه به زراعتی بودن کشور پیشبینی از خشکسالی شدید از دیگر چالش‌ها در برابر کشاورزان و مالداران به حساب می‌ر‌ود که در برخی نقاط از وقوع فاجعه جدی و بلند رفتن نرخ فراورده های زراعتی هشدار داده شده است.