1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

کرزی: آمریکا از حضور خود در افغانستان برای تقابل با دیگر کشورها استفاده نکند

Karzai
23 Mar 2020

رییس جمهور پیشین گفته که روند صلح باید از انحصار خارج شده و مذاکرات میان‌افغان‌ها آغاز گردد.

 

حامد کرزی، رییس جمهور پیشین در اعلامیه‌ای از علاقمندی کشورهای منطقه به ویژه روسیه و ایران برای آغاز مذاکرات میان‌افغان‌ها استقبال نموده و نیز گفته که آغاز این روند باعث تقویت حاکمیت کشور خواهد شد.

در اعلامیه اقای کرزی آمده است: “همکاری فعال کشورهای همسایه و منطقه به منظور کمک به ثبات و روند صلح افغانستان به سود کشورهای منطقه نیز می‌باشد.”

وی اضافه کرد: “جلوگیری از مداخله انحصارگرایانه در روند صلح، افغانی‌کردن این روند و شروع مذاکرات بین‌الافغانی به تحکیم حاکمیت ملی ما کمک می‌کند.”

رییس جمهور پیشین از آمریکا نیز خواست که “از حضور خود در افغانستان برای تقابل و رقابت با کشور‌های دیگر استفاده نکرده؛ بلکه برعکس حضورشان در افغانستان باید باعث تحکیم همبسته‌گی و تقویت ثبات در کشور و هم‌گرایی در منطقه گردد.”

او در ادامه تصریح کرد: ما مردم افغانستان در شرایط حساسی که کشور ما در آن قرار دارد باید بیشتر از هر زمان دیگر صفوف خود را تحکیم بخشیده، اتفاق و عزم راسخ ملت افغانستان را در راه غلبه بر همه مشکلات و گذار از بحران کنونی به نمایش بگذاریم.