1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

کرزی: کشتار افراد ملکی از سوی طالبان و حکومت شرم آور است

کرزی
19 Sep 2019

رییس جمهور پیشین می‌گوید که وارد شدن تلفات از سوی طالبان و نیروهای امنیتی و شرم آور است؛ آمریکا در روند صلح صادقانه عمل کند.

 

حامد کرزی، رییس جمهور پیشین امروز (پنجشنبه، 28 سنبله/ 19 سپتمبر)، در سخنانی به رسانه‌ها گفت که طرف‌های درگیر جنگ نباید غیرنظامیان را مورد هدف قرار بدهند.

آقای کرزی با اشاره به حمله‌های انتحاری و انفجاری طالبان و نیز هدف قراردادن جنگجویان این گروه از سوی نیروهای دولتی و امریکایی، وارد شدن تلفات به غیرنظامیان از سوی دو طرف را شرم آور خواند.

رییس جمهور پیشین کشور در واکنش به توقف گفتگوهای آمریکا با طالبان از این کشور خواهان از سرگیری فوری این تلاش‌ها شد.

او افزود، گفتگوها باید وضاحت داشته و به گونه‌ای باشد که منجر به صلح شود.

پیش از این کشورهای روسیه، چین و آلمان نیز خواستار ازسرگیری این گفتگوها شده بودند.

حامد کرزی با استقبال از تلاش‌های واشنگتن تأکید کرد که اگر آمریکا جز صلح برنامه‌ی دیگری داشته باشد،‌ روسیه و چین باید ابتکار را به دست گرفته و میزبان نشست صلح شوند.

رییس جمهور پیشین همچنان به پیشروی‌های پاکستان در مرز اشاره نموده و گفت، اگر نیروهای امریکایی در کشور حضور نداشته باشند، پاکستان توان مداخله در امور داخلی افغانستان را ندارد.