1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

گشایش بازار دایمی تولیدات و صنایع دستی اوزبیکستان در بلخ

ازبیکستان
17 Jan 2021

افغان – اوزبیک، نخستین بازاری‌ست که امروز (یک‌شنبه، 28 جدی)، به هدف فروش تولیدات و صنایع‌دستی اوزبیکستان در مزارشریف گشایش یافت.

جعفر فتایوف، سرکنسل اوزبیکستان در بلخ در مراسم گشایش این بازار دایمی، بر گسترش روابط میان دو کشور تاکید نمود.

او اذعان داشت که در آینده نزدیک، این‌گونه بازارها در برخی ولایت‌های دیگر افغانستان نیز ایجاد خواهد شد.

از سویی هم، اتاق صنایع و معادن بلخ با ستایش از این اقدام، خواستار گسترش هرچه بیشتر روابط تجاری میان افغانستان و اوزبیکستان و سایر کشورهای همسایه شده است.

محمد یاسین اکبری، رییس اتاق صنایع و معادن بلخ هم‌چنین خواستار ایجاد نمایش‌گاه محصولات و کالای افغانستان در اوزبیکستان شد.

شماری از بازرگانان نیز این اقدام را در بهبود روابط بازرگانی میان دو کشور و نیز رشد اقتصادی ارزنده خواندند.

گفتنیست؛ درسال‌های اخیر همکاری‌ها میان افغانستان و اوزبیکستان در بخش‌های مختلف ویژه اقتصادی ‌ونه چشم‌گیر افزایش یافته است.