1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

وزارت زراعت: پانزده سردخانه برای نگهداری فرآورده‌های کشاورزان ساخته می‌شود

123
01 Feb 2020

اکبر رستمی، سخنگوی وزارت زراعت گفت که این وزارت در سال پیشرو، در نظر دارد تا پانزده سردخانه را برای نگهداری فرآورده‌های کشاورزی بسازد.

آقای رستمی تصریح کرد کرد که این سردخانه‌ها هر کدام به ظرفیت 500 متریک تُن می‌باشد.

پیش از این کشاورزان پیوسته از نبود سردخانه‌های معیاری و بازار مناسب برای فرآورده‌های شان، ابراز نگرانی کرده نموده‌اند. به باور آنان، نبود جای مناسب برای نگهداری فرآورده‌هایشان پیوسته باعث شده تا محصولات کشاورزی فاسد شود.

از سویی هم، سخنگوی وزارت زراعت گفته است که این اداره برای رشد کشاورزی، تلاش دارد تا از طریق صندوق وجهی پول برای کشاورزان در پنج زون قرضه بدهد.

آقای رستمی افزود که در سال گذشته حدود چهارهزار کشاورز از قرضه‌های زراعتی صندوق وجهی انکشاف زراعتی مستفید شده‌اند.

بااین همه، به‌تازه‌گی وزارت صنعت و تجارت هم از تلاش‌ها برای بازاریابی خارجی به محصولات داخلی خبر داده و ابراز امیدواری کرده که درسال آینده، فرآورده‌های کشور وارد بازارهای 50 کشور شود.