1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

استقبال بهداشت جهانی از واکسن کرونا در روسیه

واکسن کرونا در روسیه
14 Jul 2020

نماینده سازمان بهداشت جهانی در روسیه از نتیجه آزمایشات واکسن‌ کرونا دراین‌کشور استقبال کرده و آن را جزو امیدوارکننده‌ترین واکسن‌ها در جهان نامیده است.

براساس گزارش‌ها‌، روسیه روز گذشته(13جولای) نخستین واکسن کرونا را با موفقیت آزمایش کرد.

رییس بخش پژوهش‌های پزشکی و تکنالوژی دانشگاه سیچنو فسکی روسیه اعلام کرد که برای نخستین بار در جهان ثابت شده که آزمایش این واکسن بالای داوطلبان دانشجوی روسی نتیجه مثبت داده است.

وی افزوده که با مرخص کردن یک گروهی از بهبودیافته‌گان کرونا قرار است دومین گروه تا یک هفته دیگر (20جولای) با تطبیق این واکسن صحت یاب شده و از مراکز بهداشتی مرخص شوند.

مقام‌های روسیه پیشتر نیز از آغاز تحقیقات برای آزمایش این واکسن خبر داده بودند.

در همین حال، الکساندر گونتسبورگ، مدیر مرکز تحقیقات ملی روسیه اعلام کرد که واکسن تولیده شده در این مرکز ممکن است در اواسط ماه آگوست سال جاری میلادی برای تزریق به داوطلبان غیرنظامی در روسیه مورد استفاده قرار بگیرد.

گفتنی است تاکنون در روسیه 733 هزار نفر به کرونا مبتلا بوده که از این میان 11 هزار نفر جان باخته اند.

همچنان براساس آمار های جهانی شمار مبتلایان بیماری کوید نوزده در سراسر جهان از مرز 13 میلیون نفر گذشته و 572هزار نفر جان باخته و نیز هفت میلیون 615هزار نفر بهبود یافته‌اند.

این درحالیست که براساس آمارهای جهانی، شماری مبتلایان کرونا در سراسر جهان به بیش از 13 میلیون و 265هزار نفر رسیده که ازاین میان بیش از 576هزار بیمار جان باخته و نیز هفت میلیون و 731هزار نفر دیگر بهبود یافته‌اند.

آرزونیوز – شاکرشکران