رهبران آمریکا،آلمان،فرانسه،بریتانیا و دبیر کل سارمان ملل در نشست ویدئویی روی چالشهای جهان سخنرانی کردند.
این نشست که روز جمعه(19 فبروری) برای چهار ساعت بود، آنتونیو گوترش، دبیر کل ملل متحد در سخنگرانیاش، پاسخهای جهان به بحرانهای کنونی را ناکافی دانسته و تاکید کرد که سال 2021 باید سال تغییر رویکرد باشد.
وی خواستار مبارزه جدی با همهگیری کرونا، تحولات آب و هوایی و کاهش گازهای گلخانهای شده همچنان بر لزوم حل مناقشات سیاسی بین شرق و غرب برای جلوگیری از تنشهای نظامی تاکید نمود.
جو بایدن، رییس جمهور آمریکا هم بر گسترش همکاری آمریکا و اروپا به هدف حل چالشها تاکید کرده و نیز اعلام کرد که واشنگتن آماده مذاکره در چارچوب 1+5 در مورد فعالیت هستهای ایران است.
از سوی دیگر آنگلا مرکل، نخست وزیر آلمان بر لزوم تقویت سازمانهای بانک جهانی، سازمان بهداشت، و تجارت جهانی و صندوق بینالمللی پول تاکید کرد.
این نخستین بار طی 58 سال گذشته است که نشست امنیتی مونیخ به گونه غیر حضوری برگزار شد.