سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه با جبران باسیل همتای لبنانی خود در مسکو دیدار کرده است.
وزارت خارجه روسیه در بیانیه اعلام کرده گفته که لاوروف با جبران باسیل، همتای لبنانی خود بر علاوه گفتگو روی مسائل مختلف مربوط به دو کشور همچنان در خصوص موضوع بازگشت پناهجویان سوریه به کشورشان بحث و تبادلنظر کردند.
در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: که وزرای خارجه روسیه و لبنان در جریان این دیدار شان بر اهمیت افزایش تلاشها در راستای کمک به بازگشت پناهجویان سوری به کشورشان تاکید نمودهاند.
این بیانیه همچنان گفته: در جریان این دیدار وزیرخارجه روسیه بر حمایت مسکو از تمامیت ارضی بیروت نیز تأکید کرده است.
لاوروف و باسیل در باره تقویت روابط دوجانبه به ویژه روابط تجاری، اقتصادی و انسانی رایزنی کردهاند.
وزارت خارجه روسیه در بیانیهای دیگری نیز اعلام کرد که سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در یک گفتوگوی تلفونی با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در خصوص حل و فصل اوضاع خاورمیانه و شمال آفریقا و همچنین مساله سوریه بحث و تبادلنظر کرده است.
گفته شده که وزیرخارجه روسیه در این تماس تلفونی با دبیر کل سازمان ملل متحد بر تداوم همکاری موثر و نتیجهبخش با سازمان ملل در بخش های مختلف تاکید کرد.
سایت خبری آرزو نیوز- شاکرشکران