1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

خداحافظی موگورینی با اتحادیه اروپا

موگرینی
01 Dec 2019

فدریکا موگرینی، مسؤول سیاست خارجه و امور امنیتی اتحادیه اروپا پس از پایان دوره فعالیت‌اش با این اتحادیه خداحافظی کرد.

براساس گزارش‌ها، خانم موگرینی در توییتی نوشت: “دوره خدمت من پس از پنج سال فشرده به پایان می‌رسد. از همه کسانیکه در تبدیل اتحادیه اروپا به شریکی قابل اعتماد، ستون چند جانبه‌گرایی و مدافع سرسخت حقوق بشر تلاش کردند، متشکرم.”

به نقل از منابع از اتحادیه اروپا، جوزپ بورل جانشین فدریکا موگرینی به عنوان مسوول جدید سیاست خارجه این اتحادیه معرفی شده است.

معرفی آقای بورل وزیرخارجه اسپانیا به عنوان جانشین فدریکا موگرینی پیشتر برای تصویب به پارلمان اروپا فرستاده شده بود.

خانم موگرینی این سِمت را به آقای جوزپ بورل تبریک گفته و برای او بهترین‌ها را آرزو کرد.

موگرینی از نوامبر سال 2014 برای یک دوره پنج ساله به عنوان مسوول سیاست خارجه و امور امنیتی اتحادیه اروپا کار کرد وی پیش از این وزیر خارجه ایتالیا بود.

سایت خبری آرزو – شاکرشکران