1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

سفر حجاج خارجی به عربستان ممنوع شد

مکه
23 Jun 2020

عربستان سعودی این تصمیم را به خاطر مقابله با همهگیری ویروس کرونا گرفته است.

وزارت حج و عمره عربستان سعودی در اعلامیه‌ای گفته که این تصمیم را به هدف جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در جریان انجام مناسک حج گرفته است.

در بیانیه‌ای که از سوی رسانه‌های عربستان منتشر شده آماده که مسوولان عربستان سعودی اعلام کرده‌اند، امسال از شرکت حجاج خارجی برای مناسک حج ممانعت می‌کنند و این مراسم به صورت محدود برگزار خواهد شد.

در بیانیه‌ای آمده است، تنها افرادی که در عربستان سعودی سکونت دارند، می‌توانند مناسک حج امسال را با رعایت فاصله‌گیری و نکات بهداشتی به جا بیاورند.

این درحالیست که قرار بود امسال حدود دو میلیون نفر برای ادای فریضه حج به عربستان سفر کنند.

ازسویی‌هم گفته شده که محدودیت‌های قرنطینه در عربستان از روز یکشنبه(21جون) لغو شد و دولت اجازه فعالیت‌های کاری و بازگشایی فروشگاه‌ها را داد. اما هنوز سفر‌های بین‌المللی به این‌کشور ممنوع است.

همچنان براساس آمار‌ها، دراین‌کشور تاکنون بیش از 161هزار نفر به بیماری کوید19 مبتلا شده و بیش از 1300بیمار دیگر هم جان‌های خود را از دست داده‌اند.

در همین حال براساس آمارهای اخیر سازمان بهداشت جهانی شماری مبتلایان به کوید19 در جهان به بیش از 9 میلیون و 220هزار نفر رسیده و حدود 475هزار بیمار دیگر جان باخته اند.

آرزونیوز – شاکرشکران