1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

نبرد خونین سوریه وارد دهمین سال خود شد

Siria
15 Mar 2020

کشور سوریه از پانزده مارچ سال 2011 تاکنون گواه نبردهای بوده که خسارات مالی و جانی بزرگ بر جا گذاشته است.

جنگ داخلی مرگبار سوریه در حالی امروز یکشنبه(15مارچ) ده ‌ساله شد که حکومت بشار اسد تسلط خود بر قدرت را مستحکم‌تر ساخته است.

براساس گزارش‌ها، این نبرد با اعتراضات گسترده در برابر حکومت و سرکوب اعتراض کنندگان توسط نیروهای حکومتی آغاز شده بود و تاکنون 370هزار نفر در نتیجه درگیری‌ها در این‌کشور کشته شده و میلیون‌ها تن دیگر بی‌خانمان شدند.

همچنان گفته شده که نزدیک به یک دهه جنگ، این‌کشور خاورمیانه‌ را به یک‌ کشور نابود شده تبدیل کرده است.

آنتونيو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد به همین مناسبت در تويیتر خود نوشته که جنگ يک دهه در سوریه جُز ویرانی و بدبختی چيزی به‌بار نياورده است. وی افزوده که حل بحران راه‌حل نظامی ندارد و باید به دیپلوماسی و مذاکره فُرصت دهیم.

به گزارش سازمان ملل در سال ۲۰۱۸ این جنگ نزدیک به ۴۰۰ میلیارد دالر خسارات به‌بار آورده است. 

سایت خبری آرزو – شاکرشکران