1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

هشدار روسیه به آمریکا در باره سرنگونی کشورهای آمریکای لاتین

دمیتری-مدویدیف
04 Mar 2019

دیمیتری مدویدیف، نخست وزیر روسیه گفته که واشنگتن به گونه آشکارا خط‌‌ مشی سرنگونی دولت‌های نامطلوب در آمریکای لاتین را پیش گرفته است.

به نقل از خبرگزاری “تاس” نخست وزیر روسیه این اقدامات آمریکا در منطقه آمریکای لاتین را بسیار نگران کننده خوانده و از عواقب خطرناک برای این‌کشورها هشدار داده است.

مدویدیف در گفتگو با روزنامه “ترود” بلغارستان گفته که مقام‌های آمریکایی قصد دخالت مستقیم در امور داخلی ونزویلا را دارند.

نخست وزیر روسیه تاکید کرده که این اقدامات “تحریک‌آمیز و مداخله جویانه”، از دید مقامات مسکو، کاملا غیرقابل قبول است.

براساس گزارش‌ها، مسکو از تمامی کشورهای آمریکای لاتین خواسته تا مواضع‌شان را در قبال دولت نیکلاس مادورو رییس جمهور کنونی ونزویلا به‌گونه جدی با در نظر گرفتن عواقب خطرناک آن اعلام کنند.

این درحالیست که مسکو و اتحادیه اروپا تنها راه برقراری صلح و ثبات در ونزویلا را گفتگوهای مسالمت آمیز میان دولت و مخالفان کاراکاس اعلام کرده اند.