1 دالر 81.10  افغانی
1 یورو 94.50  افغانی
1000 روپیه پاکستانی 497  افغانی
1000 روپیه هندی 1100  افغانی
1 ریال سعودی 21  افغانی
10000 ریال ایرانی 3.18  افغانی
1 پوند 111.30  افغانی
1 روبل روسی 1.05  افغانی
1 لیره ترکیه 9.85  افغانی
1 ین چینی 11.45  افغانی

برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در اندونیزیا

n82998795-72487548
16 Apr 2019

مسلمانان اندونیزیا فردا چهارشنبه (17 اپریل) برای اشتراک در انتخابات ریاست جمهوری و قانونگذاری پای صندوق های رأی می‌روند.

براساس گزارش‌ها، نزدیک به 193 میلیون اندونیزیایی واجد شرایط در این کشور پرجمعیت مسلمان نشین جهان، به رییس جمهور و نماینده‌گان شان در پارلمان این‌‎کشور رأی خواهند داد.

جوکو ویدودو، رییس جمهور کنونی ، پرابوو سوبیانتو، جنرال پیشین نیروهای ویژه‌ اندونیزیا از نامزدان این انتخابات ریاست جمهوری اند که با یکدیگر رقابت می‌کنند.

هزینه این انتخابات ۱,۹ میلیارد دالر گفته شده و در این انتخابات مردم اندونیزیا برای انتخاب رییس جمهور شان و انتخاب ۲۰هزار ۵۰۰ قانونگذار در پارلمان و مجلس سنا رای خود را استعمال خواهند کرد.

گزارش شده که ۸۱۰ هزار حوزه انتخاباتی با ۱,۶ میلیون صندوق رای دهی آماده شده است.

همچنان کمیسیون انتخابات، پیش‌بینی کرده است که بیش از ۱۷ میلیون نفر از جمله داوطلبان، نگهبانان و ناظران با حضور در حوزه‌های انتخاباتی شفافیت این انتخابات‌ها را تضمین خواهد کرد.

جوکو ویدودو، رییس جمهور کنونی این‌کشور و از نامزدان این انتخابات در کارزارهای انتخاباتی خود، بر تلاش دولت برای ارتقای زیر ساخت‌ها و کاهش فقر در کشورش تاکید کرده است.

نظرسنجی‌ها هم از پیشتازی جوکو ویدودو در این انتخابات حاکی است.

اندونیزیا، از قوی‌ترین کشورهای دیموکراسی در جنوب شرق آسیا و پرجمعیت‌ترین کشور مسلمان جهان بشمار می‌رود.

سایت خبری آرزونیوز- شاکرشکران