| 1 دالر | 81.10  افغانی |
| 1 یورو | 94.50  افغانی |
| 1000 روپیه پاکستانی | 497  افغانی |
| 1000 روپیه هندی | 1100  افغانی |
| 1 ریال سعودی | 21  افغانی |
| 10000 ریال ایرانی | 3.18  افغانی |
| 1 پوند | 111.30  افغانی |
| 1 روبل روسی | 1.05  افغانی |
| 1 لیره ترکیه | 9.85  افغانی |
| 1 ین چینی | 11.45  افغانی |
بیش از ده میلیون واجد شرایط در انتخابات شهرداری استانبول
23 Jun 2019
مردم استانبول امروز (یکشنبه) برای بار دوم به هدف انتخاب شهردار این شهر بزرگ ترکیه با جمعیت 15 میلیون نفری به پای صندوقهای رأی رفتند.
براساس گزارشها، دراین انتخابات ۳۱ هزار و ۳۴۲ صندوق رأی دهی برای ۱۰ میلیون و ۵۶۰ هزار و ۹۶۳ نفر از واجدان شرایط رأی دهی گذاشته شده است.
رأی گیری امروز از ساعت هشت صبح به وقت محلی آغاز شده و تا ساعت ۵:۰۰ عصر ادامه خواهد یافت.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، بنعلی ییلدیریم از حزب عدالت و توسعه و نامزد ایتلاف جمهور و اکرم اماماوغلو از حزب مردم جمهوریخواه و نامزد ایتلاف ملت از اصلیترین نامزدهای این انتخابات خوانده میشوند.

نجدت گوکچنار، از حزب سعادت و مصطفی ایلکر یوجل از حزب وطن نیز دو نامزد دیگر انتخابات شهرداری استانبول هستند.
این درحالیست که شورای عالی انتخابات ترکیه در روز ششم ماه مه گذشته با قبول اعتراض حزب عدالت و توسعه به نتایج این انتخابات رأی به ابطال نتایج انتخابات شهرداری استانبول در روز ۳۱ مارچ و برگزاری مجدد آن در تاریخ ۲۳ جون داد.
این شورا، با بررسی اعتراضها به انتخابات شهرداری استانبول، با هفت رأی موافق و چهار رأی مخالف نتایج این انتخابات را باطل اعلام کردند.
سایت خبری آرزو – شاکرشکران
